همکاران پروژه
معرفی اتحادیه سراسری زنبورداران ایران
اتحادیه سراسری زنبورداران ایران به عنوان تنها تشکل رسمی زنبورداری کشور که از سال 1385 تاسیس شده است با زیرمجموعه اتحادیههای استانی و 256 شرکت تعاونی در شهرستانها در تعامل با 100 هزار زنبوردار ایرانی هماهنگی زنبورداران مدیریت کننده ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار کلنی زنبورعسل را بر عهده دارد. در این میان بر اساس آخرین سرشماری وزارت جهادکشاورزی، زنبورداران ایرانی سالانه ۱۱۲ هزار و ۵۰۰ تن عسل، 3 تن و 800 گرم ژل رویال، ۲۸۵ تن گرده گل، ۱۲۴ تن برهموم و دو هزار و ۲۲۰ تن موم در کشور تولید میکنند و بر اساس آمار ثبت شده در فائو، رتبه تولیدات عسل ایران در جهان چهارم است. مراتع و گیاهان ارزشمند دارویی در اقلیم متفاوت ایران، منجر به تولید انواع عسلهای خاص، تکگل یا دارویی میشود که این مساله از محورهای ارزشمند دانش روز زنبورداری است.
ظرفیتها
- برخورداری از آزمایشگاه تخصصی عسل و سایر محصولات زنبورعسل با فناوری پیشرفته
- دارای امکان توزیع نهادههای مورد نیاز صنعت زنبورداری کشور
- عضو موثر انجمن بینالمللی زنبورداران جهان (آپیموندیا)
- برگزارکننده فعال کنگرهها، جشنوارهها و کلاسهای آموزشی .
- صدور پروانههای زنبورداری از سوی اتحادیه جهت مدیریت کسب و کار زنبورداری
معرفی پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی
پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه داروئی دانشگاه شهید بهشتی با دارا بودن بخشهای مرتبط، پایش بسیار خوبی از بستر گیاهان دارویی کشور داشته و بهترین و تخصصیترین هرباریوم گیاهان دارویی کشور را دارد. از سوی دیگر انجام انواع مختلفی از آزمایشهای آنالیز شیمیایی و بررسی فعالیت زیستی مواد گوناگون، در پژوهشکده امکانپذیر است و در بخش تولید ترکیبات طبیعی (از گیاهان) دانش فنی و امکانات خوب و مناسبی در حد آزمایشگاهی و نیمهصنعتی (پایلوت) وجود دارد. امکان خالصسازی در مقیاسهای مختلف (آزمایشگاهی تا صنعتی) مواد گوناگون از گیاهان، بههمراه شناسایی مواد خالص یا دارای منشاء گیاهی با کمک دستگاههای بسیار پیشرفته، سبب شده که پژوهشکده بهعنوان قطب علمی این امر در کشور و بهعنوان یک بخش شاخص در دنیا شناخته شود و مراجعات بینالمللی متعدد برای همکاریهای مشترک با پژوهشکده صورت گیرد.
ایده تشکیل پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی در دانشگاه شهید بهشتی، در سال 1372 مطرح شد. همزمان یونیدو (UNIDO) در سال 1376 در حال تصمیمگیری برای انتخاب سرزمینی با منابع طبیعی و تنوع زیاد زیستی در منطقه خاورمیانه بود و ایران و سپس دانشگاه شهید بهشتی بدین منظور انتخاب شده و مجوز همکاری دانشگاه با این سازمان صادر شد و پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی در سال 1378 در دانشگاه شهید بهشتی شروع به کار کرد.
حضور دانشجویان کارشناسی ارشد، دکتری در رشتههای فیتوشیمی، شیمی دارویی و کشاورزی، و اعضای پسادکترای رشتههای گوناگون در پژوهشکده سبب گردیده که آموزش نیز به خوبی پژوهش انجام گیرد. پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی آمادگی خود را برای هرگونه همکاری در چارچوبهای دانشگاهی، تحقیقاتی و صنعتی با بخشهای مختلف در داخل و خارج کشور اعلام میدارد.
قبل
بعدی